Vi har også plads til dig!

DDHL vokser og vokser. 500 medlemmer er for længst passeret - og det er jo fantastisk dejligt. Når vi er mange, der arbejder for den samme sag, er der ingen tvivl om, at vi står stærkere. Lavt stofskifte - hypothyreose - har ikke været taget særligt alvorligt i alt for mange år. Nu er det tid til at sundhedssystemet får fokus på både diagnosticering og behandling af denne oversete og undervurderede lidelse. Der er hårdt brug for at åbne for flere behandlingsalternativer for de patienter, der ikke får tilstrækkelig - eller slet ingen virkning af standardbehandlingen.

 

Nyt system skal holde styr på medlemmerne
De mange indmeldinger gav os desværre hurtigt problemer med, at håndtere den voksende mængde af data, og en del fik ikke deres medlemsnummer osv. Det beklager vi selvfølgelig meget. Nu har vi anskaffet et nyt, mere professionelt system, som virker meget lovende.

Vi håber, at alle I der har meldt sig ind, har modtaget en ny mail med medlemsnummer og de oplysninger vi har på jer.

 

Hvis du ikke har fået en mail

Hvis du læser dette og sidder og tænker: "Jeg har meldt mig ind, men jeg har da ikke fået en mail", kan det være fordi, at vi ikke har fået din mailadresse. Derfor får du i stedet et almindeligt brev med posten så hurtigt som muligt.

Hvis du stadig ikke hører noget, må du meget gerne skrive til: kasserer.ddhl@gmail.com

 

Vi vil gerne være flere

Nu hvor vi har fået styr på medlemsadministrationen, er vi mere end klar til at modtage flere indmeldinger. I er alle mere end velkomne til at opfordre alle I kender til at støtte foreningen.

 

Meld dig ind

 

Kendskab til og anerkendelse af lavt stofskifte - Hypothyreose er vigtigt i kampen for bedre diagnosticering og bedre og flere behandlingsmuligheder. 

ddhl logo - den danske hypothyrose forening