Advokaten hjælper stofskiftepatienter

Advokat Steffen Nielsen fra PARTNER i Ringsted har tilbudt at hjælpe DDHL og vores telefonrådgivere på medlemstelefonen med juridisk vejledning og assistance. Men han kan også hjælpe dig.

  • Er du kørt fast i sundhedssystemet?

  • Er du ved at blive sat på førtidspension, eller er du bange for at miste den?

  • Synes du ikke, at du er blevet behandlet korrekt?

  • Er du forvirret over klagesystemet?

  • Får du de rigtige ydelser?

  • Mener du, at du kunne have ret til erstatning?

Der kan være mange årsager til, at man som patient har brug for en advokat. I DDHL hører vi desværre nogle slemme eksempler på, at patienter med lavt stofskifte føler sig fejlbehandlet eller ikke får den hjælp, de har brug for. Andre oplever, at sagsbehandlere på kommunen ikke har den fjerneste ide om, hvad lavt stofskifte er. Derfor kan mange komme til at stå i en dum situation i forbindelse med fx sygemelding, dagpenge og evt. førtidspension.

Heldigvis har advokat Steffen Nielsen fra PARTNER i Ringsted tilbudt at hjælpe DDHL og vores telefonrådgivere på medlemstelefonen med juridisk vejledning og assistance.

- Jeg er tilknyttet DDHL som advokat, fordi jeg støtter DDHL’s formål, nemlig udbredelsen af kendskabet til hypothyreose – lavt stofskifte – og forbedring af diagnosticering og behandling af sygdommen, siger advokat Steffen Nielsen og fortsætter:

- Jeg er særlig interesseret i diagnosticering og behandling, fordi jeg som advokat mener, at jeg her kan gøre en forskel ved at hjælpe mennesker gennem et ofte uforståeligt og til tider også uforsonligt sundhedsvæsen og offentligt system i det hele taget.

Udover at advokat Steffen Nielsen hjælper DDHL´s telefonrådgivere med juridisk vejledning, kan han måske også hjælpe dig, hvis du er kørt fast i sundhedssystemet, dagpengesystemet eller andet:

- Jeg vil fx kunne give en vurdering af, om der er grundlag for en erstatningssag, om du er korrekt behandlet med hensyn til sygedagpenge eller dagpenge, eller om dine pensioner kan være i fare og meget mere, siger Steffen Nielsen.

For at kunne yde den bedste rådgivning er det vigtigt, at han bliver inddraget så tidligt i forløbet som muligt.

Ring eller skriv

Hvis du er kørt fast i sundhedssystemet eller mener, at du har krav for erstatning, så ring til DDHL’s medlemstelefon og få en snak.

Men du kan også kontakte advokat Steffen Nielsen direkte og få en hurtig vurdering i telefonen. Sørg dog for, at du har tænkt over, hvordan du kan give en kort beskrivelse af dit sagsforløb, for har du det, er det selvfølgelig gratis at få en vurdering fra Steffen Nielsen.

Steffen Nielsen kan kontaktes på 5858 1692 eller email sn@partneradvokater.dk.

- Hvis det er en større sag med gennemlæsning af omfattende journaler, afgørelse mv. afregner vi efter medgået tid. Jeg vil selvfølgelig altid kunne give et prisoverslag, inden jeg går i gang, siger Steffen Nielsen.

- Det gode ved at kontakte Steffen er, at han i forvejen ved, hvad lavt stofskifte er. Du skal altså ikke starte med at forklare, hvad fx TSH er, og at ekstrem træthed og depression er to almindelige symptomer på lavt stofskifte, siger Helle Sydendal, formand for DDHL. – De ting ved Steffen allerede.

Fri proces eller retshjælpsforsikringen

De fleste kan blive lidt bange for, hvad det vil koste at køre en retsag. Og det er til at forstå, især hvis man er syg og derfor måske ikke har samme arbejdsevne som ellers, og derfor heller ikke tjener, hvad man plejer.

Men der er mulighed for at søge fri proces – dvs. at staten betaler omkostninger ved sagen. Det er ikke noget, du selv skal søge – det gør advokaten for dig. Tal med Steffen Nielsen om det. Mange har allerede en forsikring med retshjælp. Måske kan den dække omkostningerne – giv ikke op på forhånd. Snak med advokaten.

Del siden på .... Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin