Hvem kunne vide, at lavt stofskifte betyder så meget for dit liv?

Foredrag med Dana Trentini, lørdag 13. maj 2017

DKK 199,00 + DKK 10,96 gebyr

 
 
Sær-pris for DDHL-medlemmer:

DKK 100,00 + DKK 7,49 gebyr

Billetter købes her

Lavt stofskifte er en folkesygdom

Træner og træner du uden at få effekt af træningen? Kan du ikke tabe dig, selvom du er på slankekur? Er du altid træt, selvom du sover hele tiden? Glemmer du, og har du svært ved at koncentrere dig? Har du svært ved at blive gravid, eller har du aborteret flere gange? Måske er du en af de 300.000 danskere, der har hypothyreose, populært kaldet: lavt stofskifte.

  • Hvem kunne vide, at den lille sommerfugle-formede kirtel, der kaldes skjoldbruskkirtlen og som sidder foran på min hals, kunne have så stor indflydelse på hele mit liv?

Sådan skriver den populære Dana Trentini, kvinden bag bloggen HypothyroidMom, en blog om lavt stofskifte med over to millioner sidevisninger pr. måned og en million Likes på Facebook.

Nu kommer hun til Danmark og giver et længe ventet foredrag.

Når skjoldbruskkirtlen producerer for få hormoner, får man "lavt stofskifte". Det kan give mange forskellige symptomer, som f.eks. overvægt, træthed, graviditetsproblemer, tendens til depression, ondt i led or muskler og meget mere.

Over 300.000 danskere er ramt af lavt stofskifte - heraf er langt de fleste kvinder. Over halvdelen har ingen diagnose og får derfor heller ikke behandling. En del af dem, der får behandling, føler sig ikke raske, men alligevel får mange af dem ikke lov at prøve andre typer af medicin end den gængse.

Kom og blive klogere på lavt stofskifte. Den Danske Hypothyreose Landsforening har inviteret canadiske Dana Trentini kommer til Danmark for at holde foredrag.

Måske kender du allerede hendes blog?

Læs mere her: Dana Trentinis blog: HypothyroidMom.com

Læs mere om: Hvor mange har lavt stofskifte i Danmark?

Foredraget af arrangeret af:

DDHL, Den Danske Hypothyreose Landsforening, www.ddhl.dk
www.facebook.com/lavtstofskifteforening

og

Foreningen Stofskiftesupport, www.stofskiftesupport.dk
www.facebook.com/stofskiftesupport


Medlemmer af DDHL kan købe billetterne til medlemspris: 100 kr.


Foredraget er på engelsk, men der oversættes løbende til dansk.