Vis hvor mange vi er – kom til gratis foredrag i dag

København: Pressen har meldt sin ankomst til mit foredrag i 1,6 Million Klubben i dag. Mød op og vis, hvor mange vi egentlig er.

 Af formand for DDHL, Helle Sydendal

 Når jeg holder foredrag ved 1,6 Million Klubbens intromøde i eftermiddag, vil jeg spørge, hvor mange af de tilstedeværende, der har lavt stofskifte.

 Det ville være godt, hvis der er MANGE, der rækker hånden op. Pressen er nemlig til stede - og det vil kunne give dem en ide om, at det her er noget, de skal tage alvorligt og sætte fokus på.

 1,6 Million Klubbens intromøde i dag,

  • 22. januar 2015, Kl. 17 – 19
    i Den Svenske Gustavs Kirke, Folke Bernadottes Allé, 2100 København (ved Østerport).

 Arrangementet er gratis, og der serveres en let anretning. Der bliver også tid til en snak.

 Kom og støt op om fokus på lavt stofskifte – og hør samtidig høre mere om 1,6 Million Klubben, der netop vil sætte fokus på kvinders sundhed og helbred. Tak for, at de tager lavt stofskifte op som det første.

 Det lidt pudsige navn, 1,6 Million Klubben har ikke noget med penge at gøre – selvom det kunne lyde sådan. Navnet kommer af, at der var 1,6 millioner kvinder over 45 år i Sverige, da foreningen blev stiftet. Det er netop denne gruppes sundhed, foreningen fokuser på.

 Det er en af de største organisationer i Sveriges med omkring 33.000 medlemmer. Derudover er der afdelinger i Norge, Finland, England, Tyskland, Rusland og nu i Danmark.

kvinderssundhed