16 nye netværksgrupper i DDHL-regi har set dagens lys – og flere grupper er på vej.

Da vi begyndte at oprette netværksgrupper i DDHL, var det med en formodning om, at der var et behov for personer med lavt stofskifte at mødes i deres respektive lokalområder. Dette har vi fået bekræftet!

På blot lidt mindre end tre måneder, er der nu oprettet 16 netværksgrupper under DDHL. Og med de to i forvejen eksisterende netværksgrupper giver dette 18 netværk fordelt over hele Danmark. 

Disse grupper begynder lige så stille at finde tid til at mødes, for at finde ud af, hvordan de i fællesskab får mest muligt ud af grupperne. Nogle grupper har allerede haft deres første møde, og er i gang med at blive styrket individuelt og i fællesskabet.

Samhørigheden giver tryghed

- Jeg synes det er vigtigt at finde nogen der forstår, hvad det er jeg går igennem med min stofskiftesygdom samt at få nye input til, hvordan jeg kan forbedre min dagligdag. Samhørigheden med de andre i gruppen, giver en tryghed, siger Pernille Bargsteen fra Sønderborg.

Netværksgrupperne er en mulighed for at være sammen med ligesindede, som kender din kamp og som derfor kan give den enkelte en forståelse for, at man ikke er alene. Heller ikke i nærområdet. - Det er fantastisk at have nogle at snakke med som bare forstår, hvad det betyder i hverdagen at være stofskiftesyg, siger Pernille.

 

Behov for flere grupper

På nuværende tidspunkt er der et behov for netværksgrupper et par steder i Danmark. Disse oprettes så snart, der er nok tilknytning til dette. Se nærmere information under menupunktet ”Netværksgrupper” her på siden.

Kontakt Christina Gjelstrup Andersen på christina.ddhl@gmail.com, hvis du ønsker at blive en del af et lokalt netværk i dit område.

 

Af Christina Gjelstrup Andersen, næstformand, DDHL